|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
Coconut THE FIRST ONE

Počet příspěvků: 5892 Vyznamenání: Umělec Věk: 21 Home Planet: Mars Rasa: Na'vi Film: The Thing Seriál: Futurama Reputace: 12
 | Předmět: Novinky - 26.4.09 Sun Apr 26, 2009 6:54 pm | |
| 1. Zapnul sem rozšířené profily (kliknete na jméno a zobrazí se vám.) - vidíte uživatelovy přátele - můžete psát na jeho profil zprávy
2. Sprovoznil sem informační lajnu na hlavní straně _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
Hawk Administrátor

Počet příspěvků: 575 Věk: 20 Home Planet: Earth Rasa: Člověk Film: WALL-E Seriál: Futurama Reputace: 2
 | Předmět: Re: Novinky - 26.4.09 Sun Apr 26, 2009 8:34 pm | |
| Vypada to tedka v prehledu profilu lip. :-) Jen mam otazecku jak se da pridat reputace a vlastne k cemu to je a to same u points? _________________  |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

Počet příspěvků: 5892 Vyznamenání: Umělec Věk: 21 Home Planet: Mars Rasa: Na'vi Film: The Thing Seriál: Futurama Reputace: 12
 | Předmět: Re: Novinky - 26.4.09 Sun Apr 26, 2009 8:36 pm | |
| Points se ti přidává za každej den od registrace, za příspěvky a za zakládání tématů, ale reputaci ti musí dát jinej uživatel. To je to + a - na straně. Je to vlastně poděkování za užitečnou odpověď či zprávu... _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
Hawk Administrátor

Počet příspěvků: 575 Věk: 20 Home Planet: Earth Rasa: Člověk Film: WALL-E Seriál: Futurama Reputace: 2
 | Předmět: Re: Novinky - 26.4.09 Sun Apr 26, 2009 8:42 pm | |
| A k cemu teda slouzí ty points? Jako ten kdo bude mit nejvic je king? :-D A nebo jestli by to slo udelat jako jsou na ruznych warez forech virtualni prachy, tak aby bylo mozne posilat ty points. :-) _________________  |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

| Předmět: Re: Novinky - 26.4.09 Sun Apr 26, 2009 8:47 pm | |
| Hawk: kdo má nejvíc points je king xD To s těma penězma bych rád udělal, ale zatim to neni možný. Tohle neni regulérně nainstalovaný PhPBB fórum takže sem nemůžu přidávat rozšíření. Snad to bude někdy možný samo od sebe  _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
Derk Yall Aktivní Uživatel

Počet příspěvků: 588 Rasa: Člověk..očividně, počkejte podívám se....aha ještě k tomu samec. Reputace: 3
 | Předmět: Re: Novinky - 26.4.09 Tue Apr 28, 2009 9:16 pm | |
| Sodoma Gomora, to potrvá než si zvyknu na novej vzhled.  |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

| Předmět: Re: Novinky - 26.4.09 Wed Apr 29, 2009 5:12 am | |
| | Derk Yall napsal: | Sodoma Gomora, to potrvá než si zvyknu na novej vzhled.  |
Ještě budu měnit ty tlačítka profil apod. Ale tak.....
 _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
BlaZkovicZ Administrátor

Počet příspěvků: 975 Home Planet: Unknownov Film: Star Wars Seriál: Black Books Reputace: 5
 | Předmět: Re: Novinky - 26.4.09 Wed Apr 29, 2009 7:05 pm | |
| nééééééééééééé _________________ by BlaZkovicZ http://starwars-universe.kx.cz http://blazkovicz.deviantart.com http://xenie-artist.daportfolio.com
|
|
 | |
Darth Gryat V.I.P.

Počet příspěvků: 2278 Vyznamenání: Jedi Master Věk: 25 Home Planet: Tython Rasa: Miraluka Film: Avatar Seriál: Red Dwarf Reputace: 7
 | Předmět: Re: Novinky - 26.4.09 Wed Apr 29, 2009 7:07 pm | |
| tentokrát přispěju já..... zas na OSW ban  nevim za co. měl jsem tam hodnost Spamer a přitom jsem napsal jeden spam, a ban nvm za co jsem dostal  |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

| Předmět: Re: Novinky - 26.4.09 Wed Apr 29, 2009 7:31 pm | |
| | Darth Gryat napsal: | tentokrát přispěju já..... zas na OSW ban nevim za co. měl jsem tam hodnost Spamer a přitom jsem napsal jeden spam, a ban nvm za co jsem dostal  |
To je normál
já mám zas Ewoka_________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
Mandalorian Člen

Počet příspěvků: 77 Rasa: galakticka smes Film: Star Wars Seriál: Andromeda Reputace: 0
 | |
 | |
Darth Gryat V.I.P.

Počet příspěvků: 2278 Vyznamenání: Jedi Master Věk: 25 Home Planet: Tython Rasa: Miraluka Film: Avatar Seriál: Red Dwarf Reputace: 7
 | Předmět: Re: Novinky - 26.4.09 Wed Apr 29, 2009 8:33 pm | |
| pár dní..... tudíž jen parkrát a pokud já vim nemělo by byejt nějaky upozorněni? |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

| Předmět: Re: Novinky - 26.4.09 Wed Apr 29, 2009 8:57 pm | |
| | Mandalorian napsal: | | Darth Gryat napsal: | tentokrát přispěju já..... zas na OSW ban nevim za co. měl jsem tam hodnost Spamer a přitom jsem napsal jeden spam, a ban nvm za co jsem dostal  |
za psani do nocniho ptactva po otviracce par dni po sobe |
Pěknej avatar....
Gryat: Ale něco jako noční ptactvo by se mi tu taky hodilo. Občas sem tu kolem 1 hodiny i pozdějc a nudim se  _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
Mandalorian Člen

Počet příspěvků: 77 Rasa: galakticka smes Film: Star Wars Seriál: Andromeda Reputace: 0
 | Předmět: Re: Novinky - 26.4.09 Wed Apr 29, 2009 9:35 pm | |
| | Darth Gryat napsal: | | pár dní..... tudíž jen parkrát a pokud já vim nemělo by byejt nějaky upozorněni? |
neses cerstvy clen a toho spammera si dostal za psani mimo otviracku (to by se dalo povazovat za trest a varovani v jednom) Coconut: diky |
|
 | |
Darth Gryat V.I.P.

| Předmět: Re: Novinky - 26.4.09 Thu Apr 30, 2009 5:16 pm | |
| nevěděl jsem zaco takže varovani to logicky nebylo. a nvm k čemu je noční ptactvo když existuje na OSW smetiště a to je to pomalu samé akorát že NP je topic kde je uzavírací doba. |
|
 | |
Mandalorian Člen

| Předmět: Re: Novinky - 26.4.09 Fri May 01, 2009 10:45 am | |
| ja to vycetl z prispevku, ze mas ewoka za psani v zaviracku NP je "odmena" pro uzivatele, kteri ponocuji |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

| Předmět: Re: Novinky - 26.4.09 Sat May 02, 2009 8:00 am | |
| Ale já do nočního ptactva vůbec nepsal. To mám za to, že mě Potan nemá rád  _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
Mandalorian Člen

| Předmět: Re: Novinky - 26.4.09 Sat May 02, 2009 11:52 am | |
| |
|
 | |
Derk Yall Aktivní Uživatel

Počet příspěvků: 588 Rasa: Člověk..očividně, počkejte podívám se....aha ještě k tomu samec. Reputace: 3
 | Předmět: Re: Novinky - 26.4.09 Sat May 02, 2009 3:35 pm | |
| Nerozesílal jsi zase nějaké zprávy ostatním uživatelům? Však víš ty osvědčené nekalé reklamní triky, za ty je tvrdý postih. |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

| Předmět: Re: Novinky - 26.4.09 Sat May 02, 2009 6:54 pm | |
| já mám Ewoka natrvalo. Nic sem neposílal _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
|