Mandalorian Člen

Počet příspěvků: 77 Rasa: galakticka smes Film: Star Wars Seriál: Andromeda Reputace: 0
 | Předmět: Re: Novinky - 26.4.09 Sat May 02, 2009 7:16 pm | |
| |
|
Coconut THE FIRST ONE

Počet příspěvků: 5892 Vyznamenání: Umělec Věk: 21 Home Planet: Mars Rasa: Na'vi Film: The Thing Seriál: Futurama Reputace: 12
 | Předmět: Re: Novinky - 26.4.09 Sat May 02, 2009 7:17 pm | |
| neni. Je to jen trvalé ponížení, které vymyslel Potan  _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
Mandalorian Člen

Počet příspěvků: 77 Rasa: galakticka smes Film: Star Wars Seriál: Andromeda Reputace: 0
 | Předmět: Re: Novinky - 26.4.09 Sun May 03, 2009 12:35 am | |
| to sice je ale to spis bude vadit tobe nez zbytku fora po nejakym mesici si zvyknem a ty taky  |
|
Gralen Člen

Počet příspěvků: 181 Věk: 24 Home Planet: Slovensko, Poprad Rasa: Clovek Reputace: 1
 | Předmět: Re: Novinky - 26.4.09 Sun May 03, 2009 11:22 am | |
| no tak treba sa džať v mieri s ostatnými. inak vizera to dosť zaujimavo |
|
Derk Yall Aktivní Uživatel

Počet příspěvků: 588 Rasa: Člověk..očividně, počkejte podívám se....aha ještě k tomu samec. Reputace: 3
 | |
Coconut THE FIRST ONE

Počet příspěvků: 5892 Vyznamenání: Umělec Věk: 21 Home Planet: Mars Rasa: Na'vi Film: The Thing Seriál: Futurama Reputace: 12
 | Předmět: Re: Novinky - 26.4.09 Sun May 03, 2009 4:35 pm | |
| | Derk Yall napsal: | | Coconut napsal: | neni. Je to jen trvalé ponížení, které vymyslel Potan  |
Hodnost ewok jsem myslím vymyslel já, ale už je to dávno, pamět vypadává. Ale neboj, zvykneš si a hlavně to ber s nadhledem.  |
no mě to nevadí. Stejně tam skoro vůbec nechodim..._________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|