|
|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
Coconut THE FIRST ONE

Počet příspěvků: 5892 Vyznamenání: Umělec Věk: 21 Home Planet: Mars Rasa: Na'vi Film: The Thing Seriál: Futurama Reputace: 12
 | Předmět: Otázka Designu Tue Aug 12, 2008 7:37 pm | |
| Líbí se vám víc OSW design nebo SWCF? _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
Ruplikon Advanced Member

Počet příspěvků: 541 Věk: 18 Rasa: Republikán Reputace: 0
 | Předmět: Re: Otázka Designu Tue Aug 12, 2008 7:38 pm | |
| |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

Počet příspěvků: 5892 Vyznamenání: Umělec Věk: 21 Home Planet: Mars Rasa: Na'vi Film: The Thing Seriál: Futurama Reputace: 12
 | Předmět: Re: Otázka Designu Tue Aug 12, 2008 7:40 pm | |
| | Ruplikon napsal: | | musel sem :6315: |
proč? já to mám hezky barevně sladěný  _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
Ruplikon Advanced Member

| Předmět: Re: Otázka Designu Tue Aug 12, 2008 7:44 pm | |
| máš ale potam kuch me :6315: |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

| Předmět: Re: Otázka Designu Tue Aug 12, 2008 7:46 pm | |
| | Ruplikon napsal: | | máš ale potam kuch me :6315: |
cože tě? vyjadřuj se jako člověk  _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
Ruplikon Advanced Member

| Předmět: Re: Otázka Designu Tue Aug 12, 2008 7:47 pm | |
| to neřeš..na osw jsem déle což je asi první důvod...a pak máš tady teď strašný logo...to starý bylo nej...hlavně tam byl rodian |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

| Předmět: Re: Otázka Designu Tue Aug 12, 2008 7:48 pm | |
| | Ruplikon napsal: | | to neřeš..na osw jsem déle což je asi první důvod...a pak máš tady teď strašný logo...to starý bylo nej...hlavně tam byl rodian |
Ale jestli tam si dýl se při designu nezeohledňuje nemyslíš  _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
Ruplikon Advanced Member

| Předmět: Re: Otázka Designu Tue Aug 12, 2008 7:53 pm | |
| u mě ano...ten design mi přirostl k srdci.. |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

| Předmět: Re: Otázka Designu Tue Aug 12, 2008 7:54 pm | |
| | Ruplikon napsal: | | u mě ano...ten design mi přirostl k srdci.. |
Jinak když se ti to logo nelíbí měl si napsat do diskuze o něm  _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
Ruplikon Advanced Member

| Předmět: Re: Otázka Designu Tue Aug 12, 2008 7:57 pm | |
| mě je to celkem jedno..jsem tu kvůli diskuzi a hře a n kvůli logu.. |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

| Předmět: Re: Otázka Designu Tue Aug 12, 2008 7:59 pm | |
| | Ruplikon napsal: | | mě je to celkem jedno..jsem tu kvůli diskuzi a hře a n kvůli logu.. |
Jo, ale podle toho jak se ti to tu líbí tak tu strávíš času teda alespoň podle mýho. Člověk se přece nedívá na věci co se mu nelíbí_________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
Ruplikon Advanced Member

| Předmět: Re: Otázka Designu Tue Aug 12, 2008 7:59 pm | |
| |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

| Předmět: Re: Otázka Designu Tue Aug 12, 2008 8:00 pm | |
| | Ruplikon napsal: | | dit říkám.. |
Ale až teď, kdyby to bylo dřív taky by to neuškodilo xD_________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
Ruplikon Advanced Member

| Předmět: Re: Otázka Designu Tue Aug 12, 2008 8:03 pm | |
| ježiš pán je puntičkář  |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

| Předmět: Re: Otázka Designu Tue Aug 12, 2008 8:05 pm | |
| | Ruplikon napsal: | ježiš pán je puntičkář  |
Né jenom čim dřív to zjistim tim dřív můžu opravovat  _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
BlaZkovicZ Administrátor

Počet příspěvků: 975 Home Planet: Unknownov Film: Star Wars Seriál: Black Books Reputace: 5
 | Předmět: Re: Otázka Designu Tue Aug 12, 2008 8:38 pm | |
| panebože..proč se všechno musí srovnávat s OSW??? Jinak to nový logo je podle mě lepší...  _________________ by BlaZkovicZ http://starwars-universe.kx.cz http://blazkovicz.deviantart.com http://xenie-artist.daportfolio.com
|
|
 | |
Undertaker Senior Member

Počet příspěvků: 1046 Rasa: Goa'uld Seriál: Přátelé Reputace: 3
 | Předmět: Re: Otázka Designu Wed Aug 13, 2008 4:16 pm | |
| Já radši tohle, už jenom proto, že potan tam nemá nic ručně dělanýho. Kromě teda těch tlačítek, což je červeně, přitom forum je o hodně tmavší...a o modrý ani nemluvím Dal jsem tohle forum, ale pokud tam budeš mít dliuho tohle:  tak kamarádi nebudem  |
|
 | |
potan Newbie

Počet příspěvků: 20 Rasa: OSW Reputace: 0
 | Předmět: Re: Otázka Designu Wed Aug 13, 2008 5:27 pm | |
| OMFG. Musíš všechno srovnávat s OSW? |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

| Předmět: Re: Otázka Designu Wed Aug 13, 2008 5:29 pm | |
| | potan napsal: | OMFG. Musíš všechno srovnávat s OSW? |
A s kym jinym  _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
potan Newbie

Počet příspěvků: 20 Rasa: OSW Reputace: 0
 | Předmět: Re: Otázka Designu Wed Aug 13, 2008 5:40 pm | |
| Tak nemůžu ti mít za zlé že jednou chceš být úspěšný jako na OSW ale nemusíš to furt zdůraznovat.  |
|
 | |
|