|
|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
Darth Gryat V.I.P.

Počet příspěvků: 2278 Vyznamenání: Jedi Master Věk: 25 Home Planet: Tython Rasa: Miraluka Film: Avatar Seriál: Red Dwarf Reputace: 7
 | Předmět: Re: Hledám Tue Dec 09, 2008 3:03 pm | |
| jj dal.... mě se to to otevře, ale když to chci otevřít tu hru tak se mi to prostě ani neotevře... |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

Počet příspěvků: 5892 Vyznamenání: Umělec Věk: 21 Home Planet: Mars Rasa: Na'vi Film: The Thing Seriál: Futurama Reputace: 12
 | Předmět: Re: Hledám Fri Dec 12, 2008 2:00 pm | |
| Schánim Dooma 3 _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
Darth Gryat V.I.P.

Počet příspěvků: 2278 Vyznamenání: Jedi Master Věk: 25 Home Planet: Tython Rasa: Miraluka Film: Avatar Seriál: Red Dwarf Reputace: 7
 | Předmět: Re: Hledám Mon Dec 15, 2008 1:31 pm | |
| |
|
 | |
Undertaker Senior Member

Počet příspěvků: 1046 Rasa: Goa'uld Seriál: Přátelé Reputace: 3
 | Předmět: Re: Hledám Mon Dec 15, 2008 2:32 pm | |
| Chceš link na xzone?  |
|
 | |
Darth Gryat V.I.P.

| Předmět: Re: Hledám Mon Dec 15, 2008 2:57 pm | |
| |
|
 | |
Kapitán Kirk Administrátor

Počet příspěvků: 1002 Home Planet: země Rasa: Člověk Film: Star Trek Seriál: Star Trek Reputace: 2
 | Předmět: Re: Hledám Mon Dec 15, 2008 4:16 pm | |
| SA je trotální sračka. Ne že by mě nějaký někdy bavilo hodně ale SA je fakt uplná hovadina. |
|
 | |
Darth Gryat V.I.P.

| Předmět: Re: Hledám Mon Dec 15, 2008 4:39 pm | |
| řikám že je to pro Listera a né pro mě! to je jeho problém. a nvm co na to furt nadáváš tady. založ si topic a tam na to nadávej! BTW: ten minulej příspěvěk jsem nepsal já  |
|
 | |
Kapitán Kirk Administrátor

Počet příspěvků: 1002 Home Planet: země Rasa: Člověk Film: Star Trek Seriál: Star Trek Reputace: 2
 | Předmět: Re: Hledám Mon Dec 15, 2008 8:05 pm | |
| Jo? A kdo teda?  |
|
 | |
Darth Gryat V.I.P.

| Předmět: Re: Hledám Tue Dec 16, 2008 2:23 pm | |
| Lister, já jsem byl u něj a asi mě to neodhlásilo tak jsem mu hned vynadal.  |
|
 | |
Hawk Administrátor

Počet příspěvků: 575 Věk: 20 Home Planet: Earth Rasa: Člověk Film: WALL-E Seriál: Futurama Reputace: 2
 | |
 | |
Hawk Administrátor

Počet příspěvků: 575 Věk: 20 Home Planet: Earth Rasa: Člověk Film: WALL-E Seriál: Futurama Reputace: 2
 | Předmět: Re: Hledám Mon Dec 22, 2008 12:22 pm | |
| | Coconut napsal: | | Schánim Dooma 3 |
Doom 3
Download
CD1
CD2
CD3
čeština
_________________  |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

Počet příspěvků: 5892 Vyznamenání: Umělec Věk: 21 Home Planet: Mars Rasa: Na'vi Film: The Thing Seriál: Futurama Reputace: 12
 | Předmět: Re: Hledám Mon Dec 22, 2008 10:14 pm | |
| Hawk: díky  _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
Hawk Administrátor

| Předmět: Re: Hledám Sun Jan 11, 2009 1:13 am | |
| Mam v tom zmatek. Sekce hledam se spis zmenila na chat. Takze vas zadam piste sem pouze jen hry, ktere hledate ke stazeni. Jinak tuto sekci dam LOCK. Napiste mi vsichni lidi co hledate a ja se vam pokusim vyhovet. _________________  |
|
 | |
Xavier V.I.P.

Počet příspěvků: 580 Reputace: 3
 | Předmět: Re: Hledám Sun Jan 11, 2009 2:00 pm | |
| |
|
 | |
Hawk Administrátor

| Předmět: Re: Hledám Mon Jan 12, 2009 3:43 pm | |
| Xavier: Odeslano PM _________________  |
|
 | |
|