|
| Autor | Zpráva |
|---|
Coconut THE FIRST ONE

Počet příspěvků: 5892 Vyznamenání: Umělec Věk: 21 Home Planet: Mars Rasa: Na'vi Film: The Thing Seriál: Futurama Reputace: 12
 | Předmět: Jaká je vaše Plocha? Sun Nov 16, 2008 8:35 pm | |
| Tak co?   Rozlišení 1280x1024 LCS asi 21 palců  |
|
 | |
Darth Gryat V.I.P.

Počet příspěvků: 2278 Vyznamenání: Jedi Master Věk: 25 Home Planet: Tython Rasa: Miraluka Film: Avatar Seriál: Red Dwarf Reputace: 7
 | Předmět: Re: Jaká je vaše Plocha? Mon Nov 17, 2008 8:08 am | |
| Todlecto na uploudování je úplně na hovno! vůbec se mi nezobrazujou obrázky!!!  
Naposledy upravil Darth Gryat dne Mon Nov 17, 2008 8:59 am, celkově upraveno 1 krát |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

Počet příspěvků: 5892 Vyznamenání: Umělec Věk: 21 Home Planet: Mars Rasa: Na'vi Film: The Thing Seriál: Futurama Reputace: 12
 | Předmět: Re: Jaká je vaše Plocha? Mon Nov 17, 2008 8:13 am | |
| Nahraješ to a jen okopíruješ ten druhej kód ze shora  _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
Undertaker Senior Member

Počet příspěvků: 1046 Rasa: Goa'uld Seriál: Přátelé Reputace: 3
 | Předmět: Re: Jaká je vaše Plocha? Mon Nov 17, 2008 10:20 am | |
| (wall upnu asi jindy, pač mám problém upem na většině známách hostingů...) Rozlišení 1280x960 LCDčko 19' (nemám rád ty obrovský monitory) Jinak vidím stejnej os nute  vista forever Wally si volím podel toho, co hraju, bo co dělám...jednu dobu tam byly i SW wally, ale ta doba je už zdárně za mnou  |
|
 | |
Undertaker Senior Member

| Předmět: Re: Jaká je vaše Plocha? Mon Nov 17, 2008 2:15 pm | |
| Plocha, nešlo mi to upnout na žabku... |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

| Předmět: Re: Jaká je vaše Plocha? Mon Nov 17, 2008 2:23 pm | |
| Takhle zaneřáděná plocha?  _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
Undertaker Senior Member

| Předmět: Re: Jaká je vaše Plocha? Mon Nov 17, 2008 4:57 pm | |
| No hele, když tam uklidím, tak nic nenajdu...proto to omezuju, až když už mi na ikonky nezbejvá na ploše místo, a de to mimo  |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

| Předmět: Re: Jaká je vaše Plocha? Wed Nov 19, 2008 7:40 am | |
| Já teda mám všechny svý věci na flashce. Vždycky když de ke kompu někdo jinej tak si jí vytáhnu. Takže si tam můžu stahovat prasárny  _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
Undertaker Senior Member

| Předmět: Re: Jaká je vaše Plocha? Wed Nov 19, 2008 11:52 am | |
|  to já mám komp jenom pro sebe, naši mají druhej komp, tak mám všechno na ploše  |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

| |
 | |
Undertaker Senior Member

| Předmět: Re: Jaká je vaše Plocha? Wed Nov 19, 2008 4:25 pm | |
| Nestěžuju si  |
|
 | |
|