|
|
| Autor | Zpráva |
|---|
Coconut THE FIRST ONE

Počet příspěvků: 5892 Vyznamenání: Umělec Věk: 21 Home Planet: Mars Rasa: Na'vi Film: The Thing Seriál: Futurama Reputace: 12
 | Předmět: Jaký Antivirus používáte Mon Dec 01, 2008 6:57 pm | |
| Tak já momentálně skoncoval s AVG Anti-Virus a jdu na NOD 32  _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
Kapitán Kirk Administrátor

Počet příspěvků: 1002 Home Planet: země Rasa: Člověk Film: Star Trek Seriál: Star Trek Reputace: 2
 | Předmět: Re: Jaký Antivirus používáte Mon Dec 01, 2008 7:13 pm | |
| Noda jsme měli ale protože táta nechtěl platit tak teď máme avast. |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

Počet příspěvků: 5892 Vyznamenání: Umělec Věk: 21 Home Planet: Mars Rasa: Na'vi Film: The Thing Seriál: Futurama Reputace: 12
 | Předmět: Re: Jaký Antivirus používáte Mon Dec 01, 2008 7:14 pm | |
| Kirk: platit? To běžně obcházim  _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |

Počet příspěvků: 1002 Home Planet: země Rasa: Člověk Film: Star Trek Seriál: Star Trek Reputace: 2
 | Předmět: Re: Jaký Antivirus používáte Mon Dec 01, 2008 7:16 pm | |
| Vysvětli to tátovi.
OPRAVA: zkus mu to vysvětlit |
|
 | |
meuseos Newbie

Počet příspěvků: 7 Věk: 27 Rasa: Human Seriál: LOST Reputace: 0
 | Předmět: Re: Jaký Antivirus používáte Mon Dec 01, 2008 7:24 pm | |
| |
|
 | |
BlaZkovicZ Administrátor

Počet příspěvků: 975 Home Planet: Unknownov Film: Star Wars Seriál: Black Books Reputace: 5
 | Předmět: Re: Jaký Antivirus používáte Mon Dec 01, 2008 7:46 pm | |
| já mam Symantec.. _________________ by BlaZkovicZ http://starwars-universe.kx.cz http://blazkovicz.deviantart.com http://xenie-artist.daportfolio.com
|
|
 | |
Xavier V.I.P.

Počet příspěvků: 580 Reputace: 3
 | Předmět: Re: Jaký Antivirus používáte Mon Dec 01, 2008 7:52 pm | |
| |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

| Předmět: Re: Jaký Antivirus používáte Mon Dec 01, 2008 7:53 pm | |
| NOD 32 vítězí  _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
Undertaker Senior Member

Počet příspěvků: 1046 Rasa: Goa'uld Seriál: Přátelé Reputace: 3
 | Předmět: Re: Jaký Antivirus používáte Mon Dec 01, 2008 7:57 pm | |
| Avast  |
|
 | |
Xavier V.I.P.

Počet příspěvků: 580 Reputace: 3
 | Předmět: Re: Jaký Antivirus používáte Mon Dec 01, 2008 7:59 pm | |
| |
|
 | |
Darth Gryat V.I.P.

Počet příspěvků: 2278 Vyznamenání: Jedi Master Věk: 25 Home Planet: Tython Rasa: Miraluka Film: Avatar Seriál: Red Dwarf Reputace: 7
 | Předmět: Re: Jaký Antivirus používáte Mon Dec 01, 2008 8:01 pm | |
| |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

| Předmět: Re: Jaký Antivirus používáte Mon Dec 01, 2008 8:05 pm | |
| TuneUp? Co to proboha je? a Trojan jako ten virus?  _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |

| Předmět: Re: Jaký Antivirus používáte Mon Dec 01, 2008 8:07 pm | |
| Neslyšel jsi o Šmurwaru? Ten vyrábí antivirus Trojan. Abych přiblížil co to je šmurware...no...to se nedá vysvětlit musel bys bejt u nás ve třídě LoL |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

| Předmět: Re: Jaký Antivirus používáte Mon Dec 01, 2008 8:10 pm | |
| Cože? Jako vytváří Trojana co zabíjí ostatní?  _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |

| Předmět: Re: Jaký Antivirus používáte Mon Dec 01, 2008 8:14 pm | |
| Máme ve třídě jednoho žalobníčka-Pošmourný a řikáme mu šmur. Takže definice šmurwaru: Šmurwarem nahrajete do počítače virus. |
|
 | |
Derk Yall Aktivní Uživatel

Počet příspěvků: 588 Rasa: Člověk..očividně, počkejte podívám se....aha ještě k tomu samec. Reputace: 3
 | Předmět: Re: Jaký Antivirus používáte Mon Dec 01, 2008 8:26 pm | |
| Á šmournák killer, to si ještě pamatuji Co používám? Eh.... Eh.... Abych to řekl takhle, Nod, Avast, Avg atd. jsou mi zcela nahovno... |
|
 | |

| Předmět: Re: Jaký Antivirus používáte Mon Dec 01, 2008 8:48 pm | |
| Tak co teda používáš?  |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

| Předmět: Re: Jaký Antivirus používáte Mon Dec 01, 2008 9:17 pm | |
| Taky by mě to zajímalo. To máš nějakej server?  _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
Undertaker Senior Member

Počet příspěvků: 1046 Rasa: Goa'uld Seriál: Přátelé Reputace: 3
 | Předmět: Re: Jaký Antivirus používáte Tue Dec 02, 2008 4:14 pm | |
| Já používal noda, teda ještě než mi vypršela licence... Tak sem přešel na free...a k tomu použvám ZoneAlarm jako firewall a antispyware spyware terminátor... |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

| Předmět: Re: Jaký Antivirus používáte Thu Dec 04, 2008 9:53 am | |
| Já mám Noda s takovou vychytávkou. Přestane mi fungovat asi za 16 miliónů dní  _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
|