|
| Autor | Zpráva |
|---|
Coconut THE FIRST ONE

Počet příspěvků: 5892 Vyznamenání: Umělec Věk: 21 Home Planet: Mars Rasa: Na'vi Film: The Thing Seriál: Futurama Reputace: 12
 | Předmět: Kupujete Originálky Thu Dec 04, 2008 9:57 am | |
| Ať už her, filmů nebo hudby...
Kupujete originálky?
Já jenom stahuju. Moc originálek doma nemám. Asi jen Vetřelce 9DVD, všechny Red Dwarfy a SW....Žádnou jinou origináolku sem snad ani koupit nechtěl. Navíc je to děsně předražený. Kde na to má člověk brát prachy? _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
Xavier V.I.P.

Počet příspěvků: 580 Reputace: 3
 | Předmět: Re: Kupujete Originálky Thu Dec 04, 2008 10:10 am | |
| Já mam pár DVD jak vychází s novinama a několik her. Jinak taky většinou taham. |
|
 | |
Undertaker Senior Member

Počet příspěvků: 1046 Rasa: Goa'uld Seriál: Přátelé Reputace: 3
 | Předmět: Re: Kupujete Originálky Thu Dec 04, 2008 11:57 am | |
| Her co vychází s novinama mám hromadu, pak mám novou trilogii hvězdných válek,a další blbosti...pak filmy většinou stahovaný... Hry mám drtivou většinou originální (už 80  ) A hudbu stahuju, teda, tě´dka hledám trivium za dobrou cenu, pač tohle musím mít originál  |
|
 | |
BlaZkovicZ Administrátor

Počet příspěvků: 975 Home Planet: Unknownov Film: Star Wars Seriál: Black Books Reputace: 5
 | Předmět: Re: Kupujete Originálky Thu Dec 04, 2008 2:02 pm | |
| jj, ale jen oblíbený věci s pěknou krabičkou  :D:D:D _________________ by BlaZkovicZ http://starwars-universe.kx.cz http://blazkovicz.deviantart.com http://xenie-artist.daportfolio.com
|
|
 | |
Kapitán Kirk Administrátor

Počet příspěvků: 1002 Home Planet: země Rasa: Člověk Film: Star Trek Seriál: Star Trek Reputace: 2
 | Předmět: Re: Kupujete Originálky Thu Dec 04, 2008 2:21 pm | |
| her spoustu, filmy obvykle stahuju. |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

Počet příspěvků: 5892 Vyznamenání: Umělec Věk: 21 Home Planet: Mars Rasa: Na'vi Film: The Thing Seriál: Futurama Reputace: 12
 | Předmět: Re: Kupujete Originálky Thu Dec 04, 2008 2:30 pm | |
| U her sou většinou ještě ty blbosti s klíčem takže někdo to radši kupuje no  _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
Undertaker Senior Member

| Předmět: Re: Kupujete Originálky Thu Dec 04, 2008 3:07 pm | |
| U her je to lepší pocit, když si domu vezeš (nebo od ppl bereš  ) pěknou krabičku s pěkným coverem a manuálem, u některýžch her ještě bonus (fallout 3 sem neodolal, a koupil sem i s pěkným kufříkem)...a filmy, když to stáhneš, tak tam nejsou ty ojeby s "kopírování je trestné"  |
|
 | |
Derk Yall Aktivní Uživatel

Počet příspěvků: 588 Rasa: Člověk..očividně, počkejte podívám se....aha ještě k tomu samec. Reputace: 3
 | Předmět: Re: Kupujete Originálky Thu Dec 04, 2008 6:23 pm | |
| Nevím, jestli je to náhoda, či nikoliv, ale zdá se mi tu jistá duplicita témat s jistým forem. Může jít zcela o náhodu, ale jaká je to náhoda? Hmmm
Mám jich asi 69 |
|
 | |
Undertaker Senior Member

| Předmět: Re: Kupujete Originálky Thu Dec 04, 2008 7:26 pm | |
| No co, tak kopčíme osw... |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

| Předmět: Re: Kupujete Originálky Thu Dec 04, 2008 7:33 pm | |
| Tak tohle je normální otázky, která může bejt kdekoli Kdyby to bylo něco hodně specifickýho za otázku tak neřeknu, ale jestli člověk utrácí za originálky je celkem normální běžná otázky. Na OSW taky určitě nejste první co se na to ptaj  _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
Derk Yall Aktivní Uživatel

Počet příspěvků: 588 Rasa: Člověk..očividně, počkejte podívám se....aha ještě k tomu samec. Reputace: 3
 | Předmět: Re: Kupujete Originálky Thu Dec 04, 2008 7:59 pm | |
| Nemluv na mě množným číslem jako bych zastupoval celé OSW. Já jen říkám to co mě napadá jako jen já a nikoliv jako OSW. |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

| Předmět: Re: Kupujete Originálky Thu Dec 04, 2008 8:00 pm | |
| | Derk Yall napsal: | | Nemluv na mě množným číslem jako bych zastupoval celé OSW. Já jen říkám to co mě napadá jako jen já a nikoliv jako OSW. |
Ok, jenom říkám, že je to normální otázka  _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
|