|
| Autor | Zpráva |
|---|
Coconut THE FIRST ONE

Počet příspěvků: 5892 Vyznamenání: Umělec Věk: 21 Home Planet: Mars Rasa: Na'vi Film: The Thing Seriál: Futurama Reputace: 12
 | Předmět: Něco o Vás Thu Dec 04, 2008 10:23 am | |
| Tak mě je 17 {v květnu 18},studuju Střední odbornou školu multimediální a propagačn í tvorby a sem fanoušek všech Sci-fi. Škola je soukromá, takže mám dobrý známky kvůli školnýmu. Líbí se mi brunety  _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
Darth Gryat V.I.P.

Počet příspěvků: 2278 Vyznamenání: Jedi Master Věk: 25 Home Planet: Tython Rasa: Miraluka Film: Avatar Seriál: Red Dwarf Reputace: 7
 | Předmět: Re: Něco o Vás Thu Dec 04, 2008 7:01 pm | |
| Věk: neznámý Škola: neznámá. Sci-fi: všechny kromě těch blbejch starejch kde jsou hovno efekty a nad lidma tam lítapapírový ufo na šňurce.... Známky:  Ženy: Tak pokud je hezká tak všechny  atd.... |
|
 | |
Capa Starface Moderátor

Počet příspěvků: 989 Věk: 17 Home Planet: Země Rasa: Replikant Film: Star Wars Seriál: Futurama Reputace: 14
 | Předmět: Re: Něco o Vás Thu Dec 04, 2008 7:10 pm | |
| No tak mě je ehm 13 miluji sw a všechny ostatní scifi mám rád ae i ostatní filmy |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

Počet příspěvků: 5892 Vyznamenání: Umělec Věk: 21 Home Planet: Mars Rasa: Na'vi Film: The Thing Seriál: Futurama Reputace: 12
 | Předmět: Re: Něco o Vás Thu Dec 04, 2008 7:31 pm | |
| Gryat: Ty nevíš kolik ti je? Nevíš kolikrát si měl mega párty? Popřípadě se rozřízni a spočítej letokruhy  _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
Xavier V.I.P.

Počet příspěvků: 580 Reputace: 3
 | Předmět: Re: Něco o Vás Thu Dec 04, 2008 7:37 pm | |
| Mě je 20; studuju:FEL; zájmy: sci-fi(hlavně knihy),PC games |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

| Předmět: Re: Něco o Vás Thu Dec 04, 2008 7:39 pm | |
| Xavier: co je FEL?  _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
Xavier V.I.P.

| Předmět: Re: Něco o Vás Thu Dec 04, 2008 7:40 pm | |
| FEL is Hell neboli: fakulta elektrotechniká (netušim proč sem šel sem, když střední mam stavárnu...) |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

| Předmět: Re: Něco o Vás Thu Dec 04, 2008 7:45 pm | |
| Elektrotechnika? Tam bych nadělal víc škody než užitku.... A máte tam semináře ze silnoproudých zařízení?  _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
Xavier V.I.P.

| Předmět: Re: Něco o Vás Thu Dec 04, 2008 7:47 pm | |
| já ne. já sem na slaboproudu. |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

| Předmět: Re: Něco o Vás Thu Dec 04, 2008 7:48 pm | |
| | Xavier napsal: | | já ne. já sem na slaboproudu. |
ale sou tam.....
Kámoš na Panský to má jako volitelňák...Hrozně zabávně strávený odpoledne  _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
Xavier V.I.P.

| Předmět: Re: Něco o Vás Thu Dec 04, 2008 7:51 pm | |
| jak já si můžu dát jako volitelňák i stavění z lega nebo mykologický procházky když budu chtít. volitelnejch předmětů je tu hafo. |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

| |
 | |
Xavier V.I.P.

| Předmět: Re: Něco o Vás Thu Dec 04, 2008 7:55 pm | |
| tak na univerzitě je i pedagogická fakulta a zapsat si můžeš předmět z jakýkoliv fakulty. |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

| Předmět: Re: Něco o Vás Thu Dec 04, 2008 7:57 pm | |
| | Xavier napsal: | | tak na univerzitě je i pedagogická fakulta a zapsat si můžeš předmět z jakýkoliv fakulty. |
Ale fakulta stavebnic lega tam asi neni co  _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
Xavier V.I.P.

| Předmět: Re: Něco o Vás Thu Dec 04, 2008 7:58 pm | |
| |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

| Předmět: Re: Něco o Vás Thu Dec 04, 2008 8:05 pm | |
| Co znamená pajda? Pedagogická?  _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
Xavier V.I.P.

| Předmět: Re: Něco o Vás Thu Dec 04, 2008 8:06 pm | |
| jo, snad neznáš základní zkratky? |
|
 | |
Coconut THE FIRST ONE

| Předmět: Re: Něco o Vás Thu Dec 04, 2008 8:10 pm | |
| | Xavier napsal: | | jo, snad neznáš základní zkratky? |
Tak o pedagogice sem nikdy nepřemejšlel  _________________ Childs: What do we do now? MacReady: Why don't we just wait here for a little while... see what happens...   Úspěšný maturant 2011 |
|
 | |
|